Companii

Extinderea nr. 3 la Bucureşti Mall, H&M - GALERIE FOTO

Extinderea nr. 3 la Bucureşti Mall, H&M

Extinderea nr. 3 la Bucureşti Mall, H&M

Autor: Cristina Stoian

20.09.2010, 23:57 262

H&M, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume, deorigine suedeză, aşteptat să deschidă magazine în aprilie 2011 încele mai importante centre comerciale din Capitală, are dejaspaţiile comerciale pregătite pentru amenajare.
În timp ce majoritatea dezvoltatorilor au relocat magazine pentru ale face loc suedezilor, Bucureşti Mall a început să construiască onouă extensie special pentru intrarea retailerului.

"Am luat decizia să construim o nouă extensie, întrucât BucurestiMall are un grad de ocupare de aproape 100%, deci nu puteam alocaspaţiu în infrastructura deja existentă. Investiţia în construcţianoii aripi a Bucureşti Mall, în care se va deschide un H&M pe1.300 de metri pătraţi, aparţine Anchor Grup", a declarat RaduTănăsescu, leasing director al Anchor Grup, care nu a dorit să facăpublică valoarea investiţiei, dar care a anunţat că nouaconstrucţie a presupus relocarea unei cafenele. Prima extensie aBucureşti Mall a fost inaugurată în 2007 şi a presupus investiţiide 20 mil. euro pentru crearea unui spaţiu de 9.000 mp.

H&M va deschide şase magazine în acelaşi timp, dintre carecinci în Bucureşti şi unul în Braşov, ceea ce înseamnă o suprafaţătotală de vânzare de circa 10.000 de metri pătraţi.
Anchor Grup a semnat un contract cu retailerul suedez şi pentruPlaza România, magazinul de 1.300 mp urmând să fie amplasat laparterul mallului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO