Companii

Fabrica de lapte Ilvas a trecut în acte de la Porumboiu la o avocată din baroul Vaslui. „Avem un plan ambiţios pentru viitor“

Fabrica de lapte Ilvas a trecut în acte de la Porumboiu...

Autor: Roana Rotaru

29.08.2016, 00:05 1711

Fabrica de lactate Ilvas din Vaslui, care produce lactate marca VIO, a ieşit de sub umbrela grupului de firme Racova clădit de fostul arbitru de fotbal Adrian Porumboiu şi este controlată în prezent de Aurica Nastasa (60 de ani), un avocat în ca­drul baroului Vaslui, potrivit date­lor de la Registrul Comerţului.

„Anul 2015 a reprezentat pentru Ilvas separarea com-pletă de grupul de firme Racova şi o puternică modificare în structura organi­zaţională, atât din punctul de vedere al producţiei prin investiţii în linii tehnologice de producţie a brânzei telemea şi a caşcavalului, cât şi a diversificării activităţii desfăşurate prin preluarea a trei ferme de bovine şi a exploatării terenurilor agricole aferente“, a declarat pentru ZF Daniel Katzighera, directorul general al Ilvas.

Ilvas a ajuns la vânzări totale de 22 mil. lei (4,8 mil. euro) în 2015, în creştere cu 2% faţă de 2014, po­trivit datelor pu­blicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Compania vaslu­iană a înre­gistrat anul trecut un profit de 507.000 lei (112.000 euro), rezultate obţi­nute cu ajutorul a 164 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO