Fady Chreih, CEO Regina Maria: Vom inaugura spitalul de 15 milioane euro de la Cluj în T1 2018

14 sep 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria: Avem discuţii şi cu medici care au plecat în Germania, Franţa sau Anglia şi pe care i-am convins să se reîntoarcă în ţară şi să lucreze pentru noi.

Spitalul de la Cluj este realizat în parteneriat cu Horia Ciorcilă, preşedintele consiliului de administraţie al Băncii Transilvania.

Reţeaua de sănătate Regina Maria, al doilea cel mai mare jucător din piaţa serviciilor medicale private, deţinut de fondul de investiţii Mid Europa Partners, va deschide în trimestru I din 2018 primul spital generalist, integrat, construit de la zero din Cluj-Napoca, în urma unei investiţii de 15 mil. euro.

Unitatea reprezintă cea mai mare investiţie a reţelei de sănătate Regina Maria din afara Bucureştiului. Spitalul se va întinde pe 4 etaje şi va avea o suprafaţă de 7.000 mp. Acesta va dispune, printre altele, de maternitate, cameră de gardă 24/7 pentru adulţi şi copii, ambulatoriu multidisciplinar şi de o serie de specialităţi medicale şi chirurgicale pentru adulţi şi copii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2017

 
Cuvinte cheie:
cluj
, spital
, regina
, regina maria
, ceo
, inaugurare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide