Companii

Familia Rebenciuc din Vâlcea, care deţine grupul hotelier Tisa, are în plan o investiţie de 3 milioane de euro într-un hotel de patru stele

Centrul wellness Tisa Spa Resort din Băile Olăneşti a fost deschis anul trecut după o investiţie de 5,5 milioane de euro din fonduri europene.

Centrul wellness Tisa Spa Resort din Băile Olăneşti a fost deschis anul trecut după o investiţie de 5,5 milioane de euro din fonduri europene.

Autor: Simona Tatu

23.10.2017, 19:25 3342

Familia Rebenciuc şi-a început activitatea în domeniul turismului balneo în urmă cu mai bine de două decenii într-o vilă unde închiriau camere, iar în prezent au ajuns la patru unităţi hoteliere şi un centru spa, care au în total o capacitate de peste 200 de locuri de cazare.

Familia Rebenciuc, care deţine grupul Tisa cu unităţi de cazare în staţiunile Băile Olăneşti şi Ocnele Mari, are în plan să construiască un nou hotel de patru stele în va­loare de apro­ximativ 3 mi­l. euro.
 
Noul hotel va fi situat lângă centrul wellness Tisa Spa Resort, deschis anul trecut în Băile Olăneşti după o investiţie de 5,5 mi­lioa­ne de euro din fonduri europene.
 
„Următoarea noastră investiţie va fi un hotel de patru stele situat lângă Tisa Spa Resort, pentru care sperăm să obţinem tot o finanţare din fonduri europene. În prezent, lucrăm la realizarea proiectului, iar valoarea acestuia se va ridica la aproximativ trei milioane de euro. Va fi vorba despre un hotel construit de la zero şi sperăm ca la sfârşitul anului viitor să începem construcţia“, a spus Ioana Rebenciuc, manager general al Tisa Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO