Companii

Familia Vlas din Târgu-Mureş a investit 7 mil. euro în primul hotel de 5 stele din oraş

Autor: Liviu Iancu

22.03.2011, 23:41 464

Familia Vlas va deschide la Târgu-Mureş, la sfârşitul acesteisăptămâni, hotelul Plaza, care are 80 de camere clasificate la 4 şi5 stele şi în care a investit circa 7 milioane de euro, a declaratDacian Vlas, directorul şi unul dintre proprietarii unităţiituristice.

Firma Voiajor SRL, deţinută de familia Vlas, a achiziţionat lafinele anului 2009 hotelul Transilvania de la Josef Goschy,proprietarul lanţului Unita Turism, pentru circa 1,7 milioane deeuro. În urma renovării, hotelul are două corpuri, unul cu 50 decamere clasificate la 4 stele, iar celălalt cu 30 de camere de 5stele. "Am investit în achiziţia şi modernizarea hotelului circa 7milioane de euro.

Banii au provenit din vânzarea cu câţiva ani în urmă a unui terende 6 hectare, situat la ieşirea din Târgu-Mureş spre Bucureşti, cu14 milioane de euro", a spus Dacian Vlas (27 de ani). Ca un elementdistinctiv, fiecare cameră din noul hotel este diferită decelelalte ca formă, culoare şi mobilier. Familia Vlas mai deţinedouă hoteluri în Târgu-Mureş, respectiv Business, cu 52 de camere,clasificat la trei stele, şi Ciao, tot de trei stele, care are 34de camere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO