Companii

Farmec şi-a revizuit în creştere bugetul după rezultatele la nouă luni

Mircea Turdean, directorul general al Farmec

Mircea Turdean, directorul general al Farmec

Autor: Ana Maria Petcana

29.10.2013, 19:33 61

Producătorul de cosmetice Farmec Cluj-Napoca a înregistrat în primele nouă luni un avans de 16% al cifrei de afaceri comparativ cu perioada similară a anului trecut, la 105 milioane lei, şi a revizuit în urcare estimarea privind ritmul de creştere pentru acest an, la 15%.

„Dacă la sfârşitul anului trecut am preconizat o creştere cu 10% pentru anul 2013, rezultatele obţinute până acum ne motivează să fim optimişti şi să ne creştem estimarea la 15%. Această creştere dovedeşte că investiţiile făcute în cercetare şi în modernizarea liniilor de producţie au cu adevărat rezultate“, a declarat Mircea Turdean, directorul general al Farmec. Farmec este cel mai mare producător român de cosmetice, are circa 600 de angajaţi şi a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 121 de milioane de lei, cu 10% mai mare faţă de 2011. Din 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.10.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO