Companii

Firma de avocatură Muşat & Asociaţii a consiliat compania locală Tecadra Hotels în procesul de afiliere a hotelului sub acelaşi nume din nordul Capitalei la grupul Accor

Autor: Cristina Bellu

31.01.2024, 12:20 230

Firma de avocatură Muşat & Asociaţii a consiliat compania locală Tecadra Hotels în legătură cu parteneriatul încheiat cu grupul Accor, lider mondial în domeniul ospitalităţii, pentru transformarea completă şi extinderea hotelului Tecadra, situat în nordul Capitalei.

Astfel, începând cu septembrie 2025, hotelul se va redeschide sub numele Tecadra Bucharest Handwritten Collection, devenind prima unitate din România sub brandul Handwritten Collection, concept lansat în urmă cu un an de Accor.

Asistenţa juridică acordată de Muşat & Asociaţii printr-o echipă coordonată de Monia Dobrescu, Partner,  a cuprins aspecte de real estate, construcţii şi negociere şi revizuire a termenilor contractuali dintre Tecadra Hotels şi grupul Accor.

Din echipa juridică au făcut parte avocaţi cu experienţă precum Mădălina Trifan - Counsel, Manuela Lupeanu – Counsel, Cristian Cepeşi – Managing Associate şi Julieta Sfeclă – Managing Associate.

Handwritten Collection este un brand de colecţie de tip midscale al Accor. Grupul internaţional şi-a propus ca acest brand să vizeze în special hoteluri de dimensiuni mici şi medii. De la lansarea brandului, au fost deschise 12 hoteluri Handwritten Collection la nivel internaţional, iar alte 25 de hoteluri sunt în curs de deschidere.

Tecadra Hotels este administrată de familia Cobâlaş, care activează în domeniul construcţiilor şi are mai multe proiecte imobiliare în Bucureşti.

Actualul hotel are 50 de camere care vor trece printr-un amplu proces de renovare, urmând ca dezvoltatorul să investească într-o aripă suplimentară ce va fi adăugată proprietăţii. Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO