Companii

Firma de service electro-IT Depanero, deţinută de eMAG, a deschis un call center la Galaţi

Firma de service electro-IT Depanero, deţinută de eMAG,...

Autor: Roxana Rosu

27.03.2018, 12:37 351

Firma de service electro-IT Depanero, deţinută de retailerul eMAG, a deschis un call center la Galaţi, unde a angajat 12 agenţi, pentru a îmbunătăţi calitatea serviciilor de suport oferite clienţilor şi de a susţine activitatea echipei din call center-ul din Bucureşti.

„Decizia deschiderii unui nou call center a venit pe fondul accentuării unei probleme cu care se confruntă întreaga piaţă şi de care nici compania Depanero nu a fost ferită – fluctuaţia mare de personal, mai ales pe poziţii entry-level, cu rate mai ridicate în Bucureşti comparativ cu alte oraşe din provincie. Optimizăm constant serviciile oferite clienţilor noştri, de aceea suntem convinşi că interacţiunea acestora cu Depanero se va îmbunătăţi semnificativ în perioada următoare, atât din punct de vedere al rapidităţii preluării solicitărilor telefonice, cât şi al rezolvării situaţiilor cu care aceştia se confruntă”, a declarat Adrian Antohi, director general Depanero.

Call center-ul din Galaţi este funcţional de la începutul lunii martie.

Numărul angajaţilor din call center poate fi suplimentat în viitor, în funcţie de nevoile de business şi de necesitatea extinderii.

În prezent, în call center-ul Depanero sunt înregistrate peste 30.000 de apeluri pe lună, a căror durată medie de aşteptare este de 2 minute. Ca urmare a deschiderii noului call center din Galaţi, Depanero estimează că durata medie de aşteptare pentru un apel va scădea sub un minut, în perioada următoare.

Cele trei produse care sunt reparate cel mai des la Depanero sunt tabletele, telefoanele şi laptopurile.

Depanero repară în special produse care se află în garanţie, zona de postgaranţie (perioadă de după expirarea garanţiei unui produs) având o pondere de 10% în businessul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO