Companii

Florin Andronescu, director de dezvoltare Sanador, se revoltă: De mai bine de un an încercăm să obţinem autorizaţia de construire pentru centrul oncologic

Florin Andronescu, directorul de dezvoltare al Sanador: Cel mai rău este cu aprobările de la Comisia de Cultură, care evaluează cereri din luna martie, este cumplit.

Florin Andronescu, directorul de dezvoltare al Sanador: Cel mai rău este cu aprobările de la Comisia de Cultură, care evaluează cereri din luna martie, este cumplit.

Autor: Mirabela Tiron

27.07.2017, 00:05 1451
Florin Andronescu, directorul de dezvoltare al Sanador, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa serviciilor mediale private, spune că afacerile companiei au crescut cu 24% în prima jumă­ta­te din acest an com­pa­rativ cu pe­rioa­da simi­lară a anului trecut pe fondul creşterii numărului de pacienţi şi a serviciilor solicitate. Cea mai mare creştere, de 30%, a avut-o spitalul operat de Sanador în Capitală
 
„A crescut volumul de pacienţi, serviciile solicitate, am lucrat cu acelaşi efectiv de per­so­nal. Cea mai mare creştere am avut-o pe spital, plus 30% în primul semestru. Pacienţii au venit din toată ţara“, a declarat pentru ZF Florin Andronescu.
 
Reţeaua Sanador este formată din spitalul Sanador din Capitală, situat în apropiere de Piaţa Victoriei, o inves­ti­ţie de circa 180 mil. lei (40 mil. euro), cel mai mare spital privat din România, dar şi din mai multe clinici şi laboratoare.
 
Operatorul privat şi-a concentrat investiţiile doar în Capitală, prin deschi­de­rea unui spital foarte mare şi a unei re­ţele de clinici de mari dimensiuni. Spre comparaţie, ceilalţi mari jucători de pe piaţa de servicii medicale private şi-au extins reţeaua teritorială de clinici şi spitale atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO