Companii

FM Logistic vizează afaceri de 28 mil. euro în următorii trei ani

Autor: Bogdan Alecu

15.12.2011, 17:37 181

Compania FM Logistic estimează pentru acest an o cifră de afaceri în creştere cu 10%, de la 20 milioane de euro la 22 milioane de euro, a declarat Cătălin Olteanu, directorul general al companiei, targetul companiei fiind de a ajunge la un business anual de 28 de milioane de euro în următorii trei ani.

"Estimez că vom obţine în acest an o cifră de afaceri de 22 milioane de euro, care însă ar putea fi corectată de cursul valutar. Creşterea a fost posibilă prin atragerea unui nou client, respectiv compania farmaceutică Roche", a spus Olteanu.

Potrivit executivului FM Logistic compania va investi în continuar între 300.000 euro şi un milion de euro, orientate spre nevoile clientului. "Clienţii din domeniul pharma, de exemplu, au nevoie de spaţii de depozitare cu temperatură controlată, ceea ce pe alte segmente nu este cazul", a spus Olteanu. În acest an, compania a investit 15 milioane de euro într-o platformă logistică în Petreşti (judeţul Dâmboviţa), cu o suprafaţă de 18.000 metri pătraţi, dar care permite să fie extinsă la capacitatea maximă de 120.000 metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO