Companii

Forte Partners a obţinut o finanţare de 50 mil. euro de la UniCredit pentru parcul de afaceri The Bridge, unde se va muta BCR

Parcul de afaceri The Bridge va fi ridicat pe Şoseaua Orhideelor 15C, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul

Parcul de afaceri The Bridge va fi ridicat pe Şoseaua Orhideelor 15C, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul

Autor: Bogdan Alecu

19.10.2016, 00:04 914
Forte Partners a semnat cu UniCredit Bank contractul pentru finanţarea dezvol­tării primei faze a proiecului The Bridge, în va­loare de 50 mil. euro, în condiţiile în care in­vestiţia în prima clădire este de 60 mil. euro.

Parcul de afaceri The Bridge va fi ri­di­cat pe Şoseaua Orhideelor 15C, pe terenul fos­tei fabrici de pâine Spicul, în două faze. Ter­menul estimat de finalizare este sep­tem­brie 2017, iar lucrările se derulează con­form gra­fi­cului, potrivit informaţiilor disponibile, an­tre­prenorul general fiind compania Bog’Art.

„Avem 50% din prima fază închiriată şi suntem în discuţii avansate pentru restul clă­dirii, astfel încât ne vom atinge obiectivul de a avea la deschidere un grad de ocupare de 100%. Cât priveşte valoarea de piaţă a pro­iec­tului, aceasta a ajuns la 80 mil. euro pentru prima fază“, a declarat Geo Măr­gescu, CEO & Fondator, Forte Partners.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO