Companii

Germanii de la Rolem investesc 15 mil. euro la Braşov în extinderea producţiei de ornamente pentru automobile

Germanii de la Rolem investesc 15 mil. euro la Braşov...

Autor: Laurentiu Cotu

02.09.2016, 00:05 1241

Producătorul de ornamente din lemn pentru auto­mobile Rolem din Codlea, parte a grupului german HIB Trim Part Solutions, estimează pentru acest an investiţii de peste 15 mil. euro în construcţia şi dotarea cu utilajele a două noi facilităţi de producţie, unde se vor dezvolta produse pentru BMW, seria 3 şi Mercedes, clasele A şi B.

Compania deţine în judeţul Braşov o suprafaţă de producţie de peste 35.000 mp, unde lucrează în prezent 1.262 de oameni. Printre clienţii Rolem se află producătorii de automobile din clasa premium BMW, Daimler, grupul VW-Audi, dar şi Porsche.

„Estimăm investiţii de peste 15 mil. euro în două noi facilităţi de producţie pentru BMW şi Mercedes. În acest an am demarat proiecte pentru gamele Audi A4, BMW seria 3 şi BMW X1, însă am câştigat şi clienţi noi, compania Volvo“, a declarat pentru ZF Transilvania Răzvan Urdea, general ma­nager al companiei Rolem.

Urdea se numără printre absolvenţii Universităţii Transil­vania din Braşov, alături de Alexandru Blemovici, directorul general al Schaeffler România, dar şi de Cristina Bălan, in­ginerul care a descoperit pro­ble­mele de la Tesla.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO