Companii

Gigantul A&D Pharma intra in lupta pe piata clinicilor private. Cum comentati?

12.01.2010, 23:12 35

A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic local, cu afaceri364,6 mil. euro in primele noua luni ale anului trecut, va intra pepiata clinicilor private, estimata la circa 400 mil. euro, unuldintre putinele domenii din economie care continua sa creasca si sagenereze profituri.

"A&D Pharma confirma interesul pentru piata serviciilormedicale si recruteaza in acest moment medici si asistenti medicalipentru un viitor furnizor de servicii medicale", au spusreprezentantii companiei. Ei nu au oferit mai multe detalii despreinvestitiile pe care A&D Pharma le va derula in acest sector,insa grupul a publicat anunturi pe site-urile de recrutare pentru aangaja medici, in care precizeaza ca este vorba de "o clinicamedicala din Bucuresti".

Activitatea A&D Pharma s-a concentrat pana in acest momentpe afacerile cu medicamente, dezvoltand trei divizii: reteaua defarmacii Sensiblu, distribuitorul Mediplus si o divizie de sales& marketing. Cu toate acestea, fondatorii grupului au maiinvestit in industria serviciilor medicale private, unde detinCentrul Medical Diagnosis, prin intermediul fondului de investitiiGemisa.

A&D Pharma este listat pe piata principala a Bursei dinLondra, avand o capitalizare de 130 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO