Companii

Gigantul Coca-Cola a lansat un nou brand pe piaţa românească

Gigantul Coca-Cola a lansat un nou brand pe piaţa...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.01.2018, 10:45 2217

Coca-Cola România, filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate, a lansat pe piaţa locală brandul de ice tea FUZETEA.

De altfel, brandul FUZETEA se lansează simultan în 37 ţări din Europa şi este deja prezent în 52 de ţări la nivel global.

„Una dintre marile provocări pentru brandurile şi companiile de astăzi este să rămână relevante şi să se adapteze la preferinţele, nevoile şi stilurile de viaţă din ce în ce mai diverse ale consumatorilor. Categoria de ceai ready-to-drink este un segment important, cu o creştere fulminantă în ultimii ani”, spune Nicoleta Eftimiu, General Manager al Coca-Cola România.  

Lansarea brandului FUZETEA va fi susţinută de o investiţie semnificativă într-o campanie complexă de marketing, proiecte speciale şi activări construite în jurul experienţelor pe care le aduce noul produs.

FUZETEA este unul dintre brandurile cu cea mai rapidă creştere, de ordinul miliardelor de dolari, din portofoliul companiei Coca-Cola. Brandul a fost lansat în 2012 în 14 pieţe internaţionale.

Variantele FUZETEA sunt Black Icetea Lemon Lemongrass, Black Icetea Peach Hibiscus, Green Icetea Lime Mint, Black Icetea Forest Fruits şi  Black Icetea Mango Pineapple.

Cele cinci variante sunt disponibile, din ianuarie, în cele mai mari lanţuri de retail din România, în sticle tip PET de 0,5 l şi 1,5 l şi sticle returnabile de 0,25 l.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO