Companii

Belgienii de la Vlerick, centru de afaceri de 30 mil. euro la Braşov

Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri la Braşov, investiţie de peste 30 de milioane de euro

Autor: Mediafax

05.07.2011, 00:01 1306

Grupul belgian Vlerick a inaugurat un centru de afaceri laBraşov care include spaţii de birouri cu o suprafaţă de 24.000 demetri pătraţi, în urma unei investiţii de peste 30 de milioane deeuro.

Centrul de afaceri, cel mai mare din Braşov, este situat laintrarea în oraş dinspre Bucureşti şi are un grad de închiriere decirca 70%. Braşov Business Park este dezvoltat de firma RavensdaleInvestments, filială a Vlerick Group, fiind finalizată deocamdatădoar prima fază a proiectului. A doua etapă va fi lansată dacăprimele spaţii vor fi închiriate integral şi finanţarea va fiasigurată, a declarat preşedintele şi proprietarul grupuluiPhilippe Vlerick.

Grupul Vlerick are activităţi industriale şi financiare în ţăridin Europa de Est şi Europa de Vest, India şi SUA. În România,grupul este reprezentat de UCO Ţesătura Giurgiu (ţesături), BMTIaşi (echipamente industriale, tehnologia echipamentelor de sticlă,matriţe pentru industria de sticlărie şi industria aerospaţială) şimai multe firme imobiliare, precum Royal Land, Brainvest şiRavensdale Investments, cu proiecte în zona oraşelor Ploieşti şiBraşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO