Companii

Grupul Feruccio din Prahova investeşte 2,5 mil. euro într-o cramă la Dealu Mare şi a depus un proiect pentru un hotel cu 30 de camere pe fonduri din Tranziţie Justă. „Văd un potenţial uriaş în turismul viticol din Dealu Mare, această zonă ar putea să fie Toscana României“

Grupul Feruccio din Prahova investeşte 2,5 mil. euro...

Autor: Mirabela Tiron

21.03.2024, 17:40 550

Antreprenorul, ce deţine mai multe firme, a mai deschis un hotel de patru stele anul trecut în Costineşti, în urma unei investiţii de 5,5 milioane de de euro.

Grupul Feruccio din Prahova, controlat de omul de afaceri Ninel-Aurelian Alexandru, care deţine 12,5 hectare de podgorie în Boldeşti- Scăeni (Prahova), unde produce vinurile  Feruccio, construieşte cu 2,5 milioane de euro o cramă şi a depus un proiect pentru dezvoltarea unui hotel de 1,7 milioane de euro pe fonduri din Programul Tranziţie Justă.

„Crama este deja 65% executată, până la final de an o deschidem. Am depus şi un proiect pe Programul Tranziţie Justă pentru a construi un hotel de 31 de camere, clasificat la patru stele, cu centru spa, tot în zona Dealu Mare“, a declarat pentru ZF Ninel-Aurelian Alexandru, proprietarul companiei Feruccio Com, alături de familia lui.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO