Companii

Grupul ONE intră pe piaţa hotelieră şi aduce brandul Mondrian pe un hotel ce va fi deschis lângă Ateneul Român

Grupul ONE intră pe piaţa hotelieră şi aduce brandul...

Autor: Liviu Popescu

08.03.2024, 00:05 2570

Primul hotel de lux sub brandul Mondrian din Bucureşti, care va avea aproximativ 100 de camere, urmează să fie deschis până în anul 2026 lângă Ateneul Român, în urma unui parteneriat între dezvoltatorul imobiliar One United Properties (ONE) şi compania de ospitalitate Ennismore. Hotelul va fi construit pe Strada George Clemenceanu, nr. 8-10.

„Ne lansăm pe piaţa hotelieră“, spune Victor Căpitanu, co-CEO al One United Properties, la ceremonia de semnare din 7 martie 2024.

„Ne întărim portofoliul şi intensificăm eforturile pentru promovarea Bucureştiului. Pentru că investiţia în Bucureşti este obiectivul pe termen lung şi este corelată cu performanţa companiei“.

One United Properties a achi­zi­ţionat în decembrie 2022, contra sumei de 13,5 mil. euro, un imobil neterminat cu scopul de a reautoriza şi finaliza construcţia, transformându-l într-un hotel de lux (comunicat anterior sub numele de One Plaza Athénée).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO