Companii

Guzu spune că şi-a dublat afacerile la Duraziv în lunile de iarnă

Autor: Andreea Neferu

08.03.2011, 23:35 45

Producătorul de materiale de construcţii Duraziv, controlat deomul de afaceri Daniel Guzu, care a fondat şi businessul devopseluri Fabryo, a înregistrat în perioada decembrie 2010 -februarie 2011 afaceri de peste 10 milioane de lei (circa 2,4milioane de euro), în creştere cu circa 116% faţă de acelaşiinterval al anului precedent.

"În ultimul trimestru a putut fi observată o creştere anivelului de activitate în construcţii, ceea ce constituie unsemnal pozitiv pentru noi. Luna decembrie a fost, aşa cum era deaşteptat, una mai slabă, în schimb activitatea din ianuarie, precumşi cea din februarie au fost peste aşteptări", a declarat MargaCălin, director de marketing în cadrul Duraziv.

Cele mai mari vânzări ale companiei au fost înregistrate în lunafebruarie, când compania lui Guzu a avut venituri de 4,4 milioanede lei (peste 1 milion de euro). Pentru 2011, Duraziv mizează peafaceri de aproape 17 milioane de euro, în creştere cu circa 25%faţă de anul 2010. Duraziv concurează pe piaţa locală cu firmeprecum AdePlast, Henkel sau Baumix.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO