Companii

Help Net se extinde cu 28 de farmacii până la finalul lui 2014

Isabelle Iacob, directorul general al Help Net

Isabelle Iacob, directorul general al Help Net

Autor: Ioana David

29.09.2013, 21:21 979

Help Net, una dintre cele mai dezvoltate reţele de farmacii de pe piaţa locală, şi-a propus să adauge încă 28 de unităţi până la finalului anului 2014, comparativ cu cele 152 puncte de lucru pe care le operează în prezent.

„Ne-am propus ca la finalul anului următor reţeaua noastră să cuprindă 180 de puncte de lucru“, a spus Isabelle Iacob, directorul general al Help Net.

Help Net Farma a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de 375 mil. lei (84,2 mil. euro), când avea 1.228 de angajaţi. Reţeaua face parte din grupul Farmexim, care include şi distribuitorul de medicamente cu acelaşi nume (Farmexim) şi importatorul şi distribuitorul de produse cosmetice Green Net.

Pe de altă parte, principalele reţele de farmacii au continuat să se extindă în ultimii ani şi să câştige teren, iar la vârful ierarhiei cele mai mari lanţuri au trecut de 400 de unităţi. Numărul de farmacii din oraşe este plafonat în baza unui criteriu demografic.

Cele mai extinse reţele de farmacii sunt Catena, Sensiblu, Dona, Help Net, Ropharma, Centrofarm, dar în piaţă funcţionează şi altele.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO