Companii

HILS Development, dezvoltatorul imobiliar deţinut de Ionuţ Negoiţă, a anunţat lansarea unui nou proiect în zona de est a capitalei lângă Ikea

HILS Development, dezvoltatorul imobiliar deţinut de...

Autor: Cristina Bellu

05.10.2023, 19:33 2548

HILS Development, compania de dezvoltare imobiliară deţinută de Ionuţ Negoiţă a anunţat un nou proiect rezidenţial în zona Pallady, în estul capitalei, care va avea patru blocuri cu 716 apartamente.

Proiectul va fi construit pe baza unui Plan Urbanistic Zonal deja autorizat în trecut de către Ikea, a menţionat dezvoltatorul.

Prin noul proiect contribuim la dezvoltarea comunitară din estul capitalei, a menţionat Ionuţ Negoiţă, CEO HILS Development.

HILS Sunrise, denumirea noului proiect, este a patra dezvoltare rezidenţială realizată de HILS în zona de est a capitalei. Până acum dezvoltatorul imobiliar a construit şi are proiecte în construcţie de peste 4.000 de apartamente. Alte două proiecte, în construcţie, HILS Republica şi HILS Pallady 45 vor fi lansate spre vânzare până la finalul lui 2023. 

Noul proiect HILS Sunrise, cu studio, 2 camere, 3 camere şi duplex este poziţionat vizavi de proiectul finalizat HILS Pallady, la o 150 de metri de staţia de metrou Anghel Saligny. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO