Companii

Hotelul Autograph Collection by Marriott din Arad ar urma să fie deschis în al treilea trimestru din 2026. Andrei Ghinea, proprietarul hotelului: Urmează să primim autorizaţia de construire în luna august sau septembrie, apoi demarăm lucrările

Hotelul Autograph Collection by Marriott din Arad ar urma...

Autor: Miruna Diaconu

07.03.2024, 17:40 69

Hotelul Marriott din Arad face parte din proiectul mixt Drăgălina 25/27, care include şi clădiri de birouri, un centru de evenimente, restaurante şi o zonă destinată petrecerii timpului liber.

Hotelul Autograph Collection by Marriott din Arad, anunţat iniţial pentru deschidere în primul trimestru din acest an, ar urma să fie deschis în al treilea trimestru din 2026, potrivit informaţiilor furnizate de dezvoltatorul proiectului. Contractul de afiliere la grupul internaţional abia a fost finalizat, iar dezvoltatorul urmează să primească autorizaţia de construire şi apoi să demareze lucrările.

„S-a finalizat contractul de afiliere cu Marriott. Se lucrează la proiect. Urmează să primim autorizaţia de construire în luna august sau septembrie, după care demarăm lucrările“, spune Andrei Ghinea, care deţine grupul Arsat din Arad, cu activităţi în industrie şi agricultură, dezvoltatorul hotelului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO