Companii

Hotelul Rina Sinaia, unul din cei mai mari jucători de pe Valea Prahovei, grad de ocupare mediu de 95% pe sezonul de vară: „Estimăm afaceri mai mari cu 20-25% până la final de an“. În septembrie jumătate din rezervări sunt făcute deja pentru congrese, conferinţe şi team-buildinguri.

Hotelul Rina Sinaia, unul din cei mai mari jucători de...

Autor: Mirabela Tiron

11.09.2023, 16:45 143

Hotelul Rina Sinaia, una din cele mai mari unităţi din staţiunea montană, amplasat în apropierea parcului Dimitrie Ghica şi controlat de acţionari israelieni, a operat în iunie, iulie şi august cu un grad mediu de ocupare de 95% iar pentru septembrie jumătate din rezervări sunt făcute de companii care vor organiza evenimente, potrivit oficialilor hotelului.

„Este un an bun pentru noi, având în vedere că am făcut şi investiţii în modernizare. Am avut un grad mediu de ocupare de 95% pe lunile de vară şi în august am simţit şi prezenţa turiştilor străini, ce au reprezentat 20-30% din totalul oaspeţilor“, a spus pentru  ZF Oryah Ben Nissan, CEO-ul hotelului, care a preluat conducerea unităţii în august 2017. El a condus anterior hoteluri din Tel Aviv şi Ierusalim, venind la Sinaia pentru a prelua managementul celor două unităţi hoteliere Rina Sinaia şi Rina Cerbul.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO