Companii

Hotelurile de cinci stele de pe Valea Prahovei şi din Braşov au aproape toate camerele rezervate de Revelion. Pachetele s-au vândut şi cu 1.200 de euro de persoană, loc în camera dublă pentru un sejur de patru nopţi

În judeţul Prahova sunt 70 de hoteluri iar în judeţul Braşov sunt 120 de hoteluri, potrivit datelor de la Statistică.

În judeţul Prahova sunt 70 de hoteluri iar în judeţul Braşov sunt 120 de hoteluri, potrivit datelor de la Statistică.

Autor: Mirabela Tiron

06.12.2023, 15:30 2193

♦ Nicio cameră disponibilă la Ioana Hotels din Sinaia: tariful a început de la 1.100 de euro pentru camera dublă, sejur de trei nopţi ♦ Lux Garden din Buşteni: Mai puţin de jumătate din camere mai sunt disponibile ♦ La Aurelius Împăratul Romanilor din Poiana Braşov pachetul ce include camera dublă s-a rezervat de la 1.200 de euro de persoană ♦ Aro Hotel din Braşov: Avem deja 60% din camere rezervate pentru sejurul de Revelion.

Hotelurile de cinci stele din sta­ţiunile de pe Valea Pra­ho­vei şi Braşov îşi vor ro­tun­ji veniturile de Reve­lion, peste jumătate din camere fiind deja rezervate la mai multe unităţi de lux iar la altele nu mai este nicio cameră disponibilă, deşi tarifele sunt mult mai mari faţă de cele dintr-o perioadă nor­ma­lă şi ajung şi la 1.200 euro de persoană pentru un sejur de patru nopţi în camera dublă.

„Nu mai avem niciun loc liber de Revelion. Toate camerele sunt re­zervate. Pachetele au început de la 5.460 de lei (1.100 euro - n. red) camera dublă pentru un sejur de trei nopţi, de pe 30 de­cembrie până pe 2 ianuarie“, a spus un reprezentant din de­par­tamentul de rezervări al ho­te­lului de cinci stele Ioana Hotels din Sinaia, singura unitate cu aceas­tă clasificare din staţiune. Hotelul cu o capaci­tate de cazare de 24 de camere şi aparta­mente fost deschis în 2011 în urma unei investiţii de 2,5 milioane de euro, realizată de compania NDI Grup Expert. În 2020, omul de afaceri Octavian Radu a preluat 51% din acţiunile Ioana Hotels din Sinaia.

La hotelul de cinci stele Lux Garden din Azuga, care are o capaci­tate de cazare de 50 de camere, pachetul de Revelion începe de la 1.900 de euro pentru un sejur de trei nopţi în camera dublă şi ajunge la 2.200 de euro în lux garden suite (apartament de lux). „Mai puţin de jumăta­te din camere mai sunt libere“. Pachetul include mic dejun, cina din 31 decembrie, dejun şi cina din 1 ianuarie, acces la centrul spa şi alte servicii, potrivit datelor din oferta hotelului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO