ZF 24

HR Conference 2014. Cum reuşeşte BNR să atragă cei mai buni specialişti din piaţă?

Mugur Tolici

Mugur Tolici

Autor: Adelina Mihai

19.03.2014, 00:00 823

Care este strategia băncii centrale pentru atragerea şi păstrarea celor mai buni specialişti, în condiţiile unui mediu aflat în continuă schimbare şi a unei generaţii de tineri care răstoarnă tiparele HR-ului tradiţional – acesta va fi subiectul abordat de Mugur Tolici, directorul de resurse umane al BNR, în cadrul celei de-a noua ediţii a HR Conference.

Organizată de ZF pe 25 martie 2014, conferinţa anuală a ZF dedicată specialiştilor în domeniul resurselor umane aduce laolaltă peste 20 de directori de resurse umane, traineri, headhunteri sau directori de companii care vor vorbi despre cele mai noi tendinţe de pe piaţa muncii. „Succesul BNR în atragerea şi păstrarea talentelor“, prezentarea lui Mugur Tolici, care coordonează de trei ani politicile de HR pentru cei peste 1.800 de angajaţi ai BNR, va aduce în prim-plan strategiile prin care o instituţie publică, cu o tradiţie de peste 130 de ani, reuşeşte să atragă şi să păstreze cei mai buni specialişti. „Este acest succes generat de unicitatea unei bănci centrale, de stabilitatea, reputaţia şi prestigiul pe care le oferă? Sau este rezultatul unui proces de adaptare continuă la mediul extern şi la transformările de pe piaţa muncii?“ – sunt întrebările la care va răspunde directorul de HR al BNR în cadrul evenimentului din acest an. Printre speakerii de la HR Conference 2014 se mai află directorii de HR ai unor companii precum Renault, Orange, Agricover, Romtelecom şi Cosmote sau Enel România. Peste 200 de experţi în domeniul resurselor umane sunt aşteptaţi să participe la HR Conference 2014, eveniment care, de-a lungul timpului, a strâns peste 1.500 de participanţi şi 90 de speakeri. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.03.2014

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO