Companii

Igna Construct, deţinută de antreprenorul Cristian Radu Igna din Oradea, a raportat pentru 2023 afaceri de peste 200 mil. lei

Igna Construct, deţinută de antreprenorul Cristian Radu...

Autor: Laurentiu Cotu

06.02.2024, 17:30 3377

Igna Construct, deţinută de antreprenorul Cristian Radu Igna din Oradea, a finalizat anul 2023 cu o cifră de afaceri de peste 200 mil. lei (40,5 mil. euro), în creştere cu 31% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a avut în 2022 o cifră de afaceri de 152,5 mil. lei (aproape 31 mil. euro), un profit net de 6,5 mil. lei (1,3 mil. euro), şi un număr mediu de 130 de angajaţi, potrivit datelor publice.

În 2023, afacerile Igna Construct au fost susţinute de realizarea unor proiecte precum: Etapa III – Termoficare - contract cu primăria Oradea, finalizarea unui magazin Kaufland în Oradea, realizarea unui sediu nou în Carei pentru IGSU, două camine studenţeşti aflate în execuţie pentru primăria Oradea, lucrări de infrastructură şi instalaţii la fabrica de anvelope Nokian, precum şi multe alte lucrări pentru beneficiari privaţi. „În 2024 ne străduim să realizăm cel puţin aceeaşi cifră de afaceri ca în 2023, bazându-ne pe contractele aflate în execuţie, precum şi pe contracte noi semnate la finalul anului trecut. Am semnat un contract pentru construirea unui magazin Kaufland în Salonta, o nouă hală de producţie pentru Holcim în localitatea Chistag şi un nou contract cu primăria Oradea pentru valorificarea energiei geotermale în zona Ioşia-Sud Oradea“, a declarat pentru ZF Transilvania Adrian Vese, CFO Igna Construct.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO