Companii

Ikea intră în Moldova: Prime Kapital aduce compania suedeză în viitorul Mall Moldova. Magazinul din Iaşi va fi al patrulea Ikea din România, după cele două din Bucureşti şi cel de-al treilea de la Timişoara

Ikea are în România trei magazine, cel mai recent fiind deschis în acest an, la Timişoara

Ikea are în România trei magazine, cel mai recent fiind deschis în acest an, la Timişoara

Autor: Bogdan Alecu

05.10.2023, 19:00 548

Ikea este în curs de achiziţie a unui teren în cadrul actualului ERA Shopping Park, viitorul proiect Moldova Mall al celor de la Prime Kapital, potrivit celor de la iasi4u.ro.

Zvonuri despre Ikea în cadrul proiectului ERA au apărut pentru prima dată în 2008 şi au fost reluate în 2013, având în vedere că Iaşiul este al doilea oraş ca mărime din România duşă Bucureşti.

Iaşiul reprezintă un pariu mare pentru Prime Kapital şi Martin Slabbert – fondul de investiţii deja lucrează la proiectul Silk District, care va include 2.500 de apartamente şi 100.000 mp de birouri, dar şi Mall Moldova, care a fost anunţat drept al doilea mall regional din România, după Băneasa din Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO