Companii

IKEA: Nu avem în plan deschiderea unei unităţi de producţie în România

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Mediafax

12.01.2014, 19:59 73

Compania IKEA a anunţat vineri că nu are în plan deschiderea unei unităţi de producţie în România, nici la Jucu, nici în altă localitate, ca răspuns la informaţiile cu privire la o potenţială investiţie a grupului suedez în judeţul Cluj.

„Compania Ikea Group nu are în plan deschiderea unei unităţi de producţie în România, nici la Jucu, nici în altă localitate. Menţionăm că Ikea Group nu deţine în prezent nicio unitate de producţie în România“, au precizat reprezentanţii grupului suedez. O firmă din industria lemnului şi mobilei ar putea deschide o unitate de producţie în Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna clujeană Jucu, afirma joi consilierul judeţean PSD Remus Lăpuşan, iar surse din mediul economic clujean spuneau că ar fi vorba despre grupul suedez Ikea.

„Suntem într-o fază destul de avansată şi în momentul în care Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna Jucu va fi extins cu 24 de hectare, există un investitor străin care să vină să investească şi să înfiinţeze o unitate de producţie. Este vorba despre o firmă din industria lemnului şi mobilei care va crea circa 400 de locuri de muncă“, declara Lăpuşan, fără a oferi alte detalii privind identitatea firmei respective.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.01.2014

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO