Companii

Începe marea bătălie de 350 mil. euro pe digitalizare: sunt foarte multe IMM-uri dornice de transformare digitală. Andrei Câmpean, director de dezvoltare, Wise Finance Solutions: Firmele de IT din România vor avea foarte multă treabă, ca şi firmele de consultanţă în digitalizare de altfel

Andrei Câmpean, director de dezvoltare la Wise Finance Solutions.

Andrei Câmpean, director de dezvoltare la Wise Finance Solutions.

Autor: Alexandra Cepăreanu

31.01.2023, 00:07 3578

Firmele de consultanţă în digitalizare şi dezvoltatorii şi furnizorii de soluţii software, hardware şi alte tehnologii de transformare digitală se vor „lovi” de o cerere mare din partea companiilor mici şi mijlocii (IMM-uri) active în alte sectoare decât cel de IT, care au nevoie de transformare digitală, care vor putea accesa granturi între 20.000 şi 100.000 euro pentru digitalizarea afacerii.

„Sunt multe companii non tehnice dornice de digitalizare, adică observăm un mare interes privind achiziţia de orice tip de harware sau software, CRM-uri, dezvoltarea de soluţii software customizate şi personalizate. Firmele de IT din România vor avea foarte multă treabă, ca şi firmele de consultanţă de altfel“, a spus în cadrul ZF Live Andrei Câmpean, director de dezvoltare la Wise Finance Solutions.

VEl a adăugat că bugetul disponibil la nivel naţional, de aproximativ 350 mil. euro,  va permite finanţarea a circa 7.000 de proiecte de digitalizare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO