Companii

Întâlnire ZF Corporate - HR Insider: Ce trebuie să facă România pentru ca angajaţii să câştige câte 1.500 – 2.000 de euro pe lună?

ZF Corporate, platforma online de ştiri de business a ZF, a organizat la finele săptămânii trecute cea de-a doua ediţie a HR Insider, o serie de întâlniri lunare care aduc la aceeaşi masă directori de resurse umane, antreprenori, consultanţi şi şefi de companii  care discută pe marginea unor teme relevante legate de managementul resurselor umane.

ZF Corporate, platforma online de ştiri de business a ZF, a organizat la finele săptămânii trecute cea de-a doua ediţie a HR Insider, o serie de întâlniri lunare care aduc la aceeaşi masă directori de resurse umane, antreprenori, consultanţi şi şefi de companii care discută pe marginea unor teme relevante legate de managementul resurselor umane.

Autor: Adelina Mihai

02.06.2013, 22:12 301

Repoziţionarea economiei spre o zonă bazată pe inovaţie şi creativitate, un discurs public care să arate că avem programatori foarte buni şi atragerea de investiţii care să creeze locuri de muncă din ce în ce mai complexe – aceasta ar fi “reţeta” prin care românii ar ajunge să câştige câte 1.500 – 2.000 de euro net pe lună, arată concluziile celei de-a doua ediţii a HR Insider, organizată de ZF Corporate, un serviciu online specializat de ştiri al Ziarului Financiar.

 
Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 03.06.2013

Acesta este un serviciu de ştiri specializat al ZF, ZF Corporate. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la responsabilul ZF Corporate, Alexandru Matei (Tel fix. 0318.256.277 Tel. mobil. 0766.606.994) sau  trimiteţi un email prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@zf.ro. Veţi fi contactat în maxim o oră.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO