Companii

Investiţie de 7 milioane de euro într-un centru comercial la Giurgiu

Autor: Cristina Roşca

14.11.2010, 23:38 42

Dezvoltatorul imobiliar de proiecte de retail Oasis Developmenta investit 7 milioane de euro în centrul comercial Family Centerdin Giurgiu, dezvoltat în parteneriat cu Real4You Immobilien dinAustria şi inaugurat la finalul săptămânii trecute. Centrul dinGiurgiu are o suprafaţă construită de 4.328 de metri pătraţi şi osuprafaţă închiriabilă de 4.260 de metri pătraţi.

Printre chiriaşi se numără Kaufland, Takko, Deichman, Carmolimp,Altex, Animax, DM Drogerie. Pentru prima zi de funcţionare,dezvoltatorul imobiliar estima un număr de 20.000 de vizitatori.Proiectul Family Center Giurgiu este ancorat de magazinul Kaufland,a cărui construcţie a fost finalizată în martie 2010. "FamilyCenter este un concept care se adresează familiilor cu veniturimici şi medii, fiind implementat deja în ţări precum Austria,Ungaria, Republica Cehă, Slovacia şi Croatia, şi care are unparcurs similar şi în România", a afirmat Kurt Wagner, partener incadrul Oasis Development. Compania a avut anul trecut afaceri de10,3 mil. lei, în scădere de la 15,8 milioane de lei. Profitulcompaniei, partener al Kaufland în România, s-a menţinut la circa 6mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO