Companii

Italienii de la Comceh mizează pe afaceri în creştere cu 13%, la 53 mil. euro

Italienii de la Comceh mizează pe afaceri în creştere...

Autor: Laurentiu Cotu

10.02.2014, 00:06 1060
Producătorul de hârtie Comceh Călărăşi, controlat de italienii de la Sofidel, şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 238 mil. lei (aproximativ 53 mil. euro), în creştere cu 13% faţă de anul trecut. Comceh a finalizat anul 2013 cu afaceri totale de 210 mil. euro (46,7 mil. euro) şi cu un număr de peste 260 de angajaţi, conform datelor preliminare furnizate de companie.  
 
„Într-o piaţă aflată în mod constant în creştere, în ciuda situaţiei economice deloc uşoare prin care trece ţara de câţiva ani, cifra de afaceri Comceh a crescut anul trecut cu 12%, faţă de anul precedent, la aproximativ 210 milioane de lei. Pentru acest an se prevede o creştere a afacerilor până la 238 de milioane de lei“, a declarat pentru ZF Transilvania Carlo Ferrero, country operations manager la Sofidel. Compania ia în calcul pentru acest an introducerea unor noi produse în piaţă şi acoperirea mai semnificativă a sectorului HoReCa. În prezent italienii dezvoltă în fabrica din Călăraşi o capacitate de producţie de 35.800 de tone de hârtie şi intenţionează să crească în acest an capacitatea la peste 36.500 de tone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO