Companii

JLL trimite la Bucureşti un britanic să conducă biroul firmei de consultanţă imobiliară

JLL trimite la Bucureşti un britanic să conducă biroul...
30.03.2015, 00:00 342

JLL, una dintre cele mai mari firme de consultanţă imobiliară, îl trimite la Bucureşti pe britanicul Andrew Peirson (foto) să conducă operaţiunile companiei din România şi Serbia după ce la finalul anului trecut olandezul Gijs Klomp, fostul managing director, a fost recrutat de rivalii de la CBRE. Peirson va continua să coordoneze şi activitatea din Serbia, unde a început să lucreze în 2011, şi va avea rol de managing director al regiunii SEE.

El are o experienţă de aproape 15 ani în piaţa imobiliară, lucrând iniţial pentru King Sturge în Marea Britanie, Cehia şi Bulgaria, iar în echipa JLL a intrat odată cu fuziunea dintre cele două companii.

La conducerea biroului din Bucureşti, Peirson va fi secondat de Marius Şcuta, directorul departamentului de birouri, care în ultimele luni a fost director interimar al JLL, alături de Silviana Badea, directorul departamentului de investiţii, care s-a alăturat recent celor de la JLL după un mandat de cinci ani la conducerea Valad România.

Peirson îşi va împărţi timpul între birourile din Bucureşti şi Serbia. JLL este singura mare firmă de consultanţă imobiliară din piaţă condusă de un expat. Cristi Moga

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO