Companii

Kaufland deschide trei hipermarketuri în Bucureşti până la finalul anului. Două sunt în Drumul Taberei

Kaufland deschide trei hipermarketuri în Bucureşti...

Autor: Cristina Roşca

09.10.2014, 15:59 2540

Retailerul german Kaufland, liderul comerţului local cu afaceri de peste 1,6 mld. euro anul trecut, va deschide trei hipermarketuri în Bucureşti până la finalul anului, urmând a ajunge la zece magazine în Capitală. Dintre acestea, două sunt în cartierul dormitor Drumul Taberei.

“Până la sfârşitul acestui an calendaristic vom deschide alte trei magazine în Bucureşti, este vorba despre Kaufland Tudor Vladimirescu (cartierul Drumul Taberei, n.red.), Apărătorii Patriei şi Valea Oltului(cartierul Drumul Taberei, n.red.)”, spun reprezentanţii Kaufland.

Magazinele din Bucureşti sunt mai mari decât cele din provincie, având o suprafaţă medie de 5.000-5.500 mp. La nivel naţional magazinele au o suprafaţă medie de 3.600 mp, ceea ce înseamnă că germanii au şi unităţi de 2.000 mp cum este cazul celei din Gherla.

La polul opus, celelalte lanţuri de hipermarketuri au magazine de până la 13.000 mp.

Germanii vor continua să se extindă şi vor ajunge la finalul anului la 100 de magazine în România, faţă de 96 în prezent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO