Companii

KPMG isi imparte castigul cu mai multi parteneri

21.09.2006, 20:00 48

Compania de consultanta si audit KPMG Romania, membra a corporatiei elvetiene KPMG International, si-a marit echipa cu inca trei parteneri, ajungand la 12 parteneri. Dintre cei 12 parteneri KPMG, 4 sunt romani.
KPMG face parte alaturi de Ernst & Young, Deloitte si PriceWaterhouseCoopers din asa "The Big Four" sau "careul de asi" din domeniul serviciilor de audit.
Cei trei noi parteneri sunt Daniela Nemoianu, Wilson Balchandra si Richard Perrin. Daniela Nemoianu, a patra romanca din partenerii KPMG, face parte din companie inca din 1996 si a fost promovata de pe functia de Director Advisory Servicies.
"Scopul nostru este sa ne dezvoltam pozitia de furnizor principal de servicii de consultanta de afaceri pentru firmele locale in ascensiune si pentru multinationale, consolidand notorietatea KPMG in domeniu", spune Nemoianu.
KPMG a realizat in 2005 o cifra de afaceri de 18 milioane de euro, cu 40% mai mult decat in 2004. KPMG include firmele KPMG Tax, KPMG Romania, HPMG Audit, KPMG Lichidare si KPMG Trustee.
Pe piata de consultanta din Romania activeaza in domeniul serviciilor de audit si consultanta fiscala si celelalte 3 companii din "The Big Four". PriceWaterhouseCoopers (PwC) a avut anul trecut in Romania o cifra de afaceri de 33,3 milioane de euro si un profit brut aferent de 5,9 mil. euro.
Deloitte Audit si-a dublat business-ul, ajungand la 8,2 mil. euro, iar Deloitte Consultanta a inregistrat o crestere de 70%, ajungand la 5,3 mil. euro. Deloitte mai activeaza pe piata romaneasca prin Deloitte Reorganizare.
Piata de audit din Romania a fost evaluata de specialisti la 70-80 mil. euro. Anul trecut aceasta piata a crescut pe fondul volumului record de tranzactii, ca urmare a privatizarilor si a deal-urilor private.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO