Antreprenori locali

Lanţul de magazine Diana a ajuns la 41 de unităţi şi îşi continuă expansiunea

12 oct 2016 Autor: Cristina Rosca

Lanţul de magazine Diana, controlat de familia Crăciu­nescu, a ajuns la 41 de magazine în judeţele din sudul ţării şi continuă expansiunea pentru a-şi consolida poziţia pe piaţa de retail, unde se bate atât cu lanţurile străine, cât şi cu cele locale.

„În anul 2015 au fost inaugurate şapte magazine Diana şi a avut loc şi o relocare, iar în acest an s-au deschis până în pre­zent două magazine noi şi estimăm alte trei unităţi noi până la sfârşitul anului“, afirmă Adina Crăciunescu, marke­ting manager în cadrul companiei.

În prezent reţeaua de magazine Diana are magazine în patru judeţe, respectiv Vâlcea, Argeş, Olt şi Gorj. Busines­sul îşi are sediul central în judeţul Vâlcea.

„Adăugarea noilor magazine s-a realizat iniţial concen­tric, în jurul municipiului Râmnicu Vâlcea, în localităţi ur­bane şi rurale cu potenţial de dezvoltare. Ulterior s-a făcut tre­cerea spre localităţi mai îndepărtate.“

În prezent compania are în portofoliu mai multe formate, respectiv magazine specializate, magazine de proximitate şi supermarketuri. În 2014 reţeaua de magazine Diana a înregistrat o cifră de afaceri de 25 mil. euro, iar în anul 2015 aceasta a urcat la 32 mil. euro, potrivit Adinei Crăciunescu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2016

 
Cuvinte cheie:
magazine
, Diana
, expansiune
, Adina Crăciunescu
, valcea
, craciunescu
, retea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide