Companii

Leaua şi Asociaţii a încasat 5,3 mil. euro cu o echipă de 21 de avocaţi

Autor: Cristi Moga

14.02.2011, 13:28 623

Casa de avocatură Leaua & Asociaţii, coordonată de CrenguţaLeaua şi Aurora Damcali, şi-a majorat anul trecut încasările cu93%, până la 5,3 milioane de euro, venituri în urma cărora firma arputea intra în acest an în top 10 al firmelor de avocatură deafaceri, potrivit estimărilor ZF.

"Nu ne-am propus această creştere. A fost o cerere din parteaclienţilor căreia i-am răspuns", spune Crenguţa Leaua, managingpartner al Leaua şi Asociaţii.

Firma oferă servicii juridice în probleme de arbitraj şilitigii, dar şi-a dezvoltat în ultima perioadă şi practica deconsultanţă.

Echipa numără 21 de avocaţi, astfel că productivitatea peravocat a fost anul trecut de peste 250.000 de euro, printre celemai mari de pe piaţa de profil.

"În cadrul firmei avem un singur avocat junior, restul fiindavocaţi cu experienţă. Pentru acest an ne propunem să creştemnumărul avocaţilor juniori, astfel încât să fie măcar unul pentrufiecare practică", a declarat şi Aurora Damcali, cel de-al doileamanaging partner al firmei.

Leaua şi Asociaţii a intrat în acest an şi pe segmentulconsultanţei juridice fiscale, ca urmare a recrutării în echipă alui Ghoerghe Matei, fost director general al Direcţiei GeneraleJuridice din Ministerul Finanţelor Publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO