Companii

Magazin Univers''''all de 2,5 milioane de euro la Timisoara

21.09.2005, 17:34 27

Reteaua de magazine Univers''''all se va extinde de luna viitoare cu un nou supermarket care va fi deschis la Timisoara, in cadrul Iulius Mall, in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro.

"Am ales Timisoara deoarece este un oras cu traditie comerciala, cu o populatie deschisa spre nou si, nu in ultimul rand, pentru ca acest proiect face parte din politica noastra de expansiune in teritoriu", a declarat Serdar Savci, directorul general al Univers''''all.

Supermarketul din Timisoara va avea 2.900 mp, 17 case de marcat si 100 de angajati.

In prezent, din reteaua Univers''''all fac parte 6 magazine, 5 supermarketuri localizate in Sibiu, Suceava, Targu Mures, Iasi si Constanta si un hipermarket alimentar in Bucuresti. De asemenea, Univers''''all opereaza 4 magazine de proximitate in Constanta, sub marca Uni''''all.

"Pe termen scurt, planurile noastre au vizat deschiderea supermarketului din Timisoara. Pe termen lung, vizam deschiderea unui alt magazin in Bucuresti si a altor magazine in tara", a declarat oficialul companiei. Anul viitor, Univers''''all va incepe sa comercializeze produse sub branduri proprii. "Vom colabora cu producatori pentru diverse categorii de produse, acestea urmand sa se gaseasca exclusiv in magazinele Univers''''all", a mai spus Savci.

Univers''''all a inregistrat in 2004 o cifra de afaceri de 24 de milioane de euro, iar previziunile pentru 2005 vizeaza depasirea plafonului de 50 de milioane de euro. "Prima jumatate a anului 2005 a insemnat o crestere de 50% a cifrei de afaceri. Deschiderea magazinului din Bucuresti a fost un factor care a influentat decisiv acest aspect", a mai declarat Savci.

Lantul de magazine Univers''''all face parte din grupul GFS, controlat de omul de afaceri Razvan Dumitrescu. Grupul a realizat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 74 mil. euro, in crestere cu aproape 24% fata de 2004. Cea mai mare parte a fost reprezentata, potrivit oficialilor, de activitatea de comert. Pe langa Univers''''all, grupul GFS deruleaza si activitati de comert prin magazinele duty free, distributie de bauturi alcoolice si parfumuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO