Companii

McDonald’s oferă peste 1.000 de joburi într-o nouă campanie de recrutare, cu pachete salariale care pornesc de la 3.200 de lei net

McDonald’s oferă peste 1.000 de joburi într-o nouă...

Autor: Roxana Rosu

04.04.2023, 13:10 1095

McDonald’s are peste 1000 de locuri de muncă disponibile în restaurantele din ţară, plus alte 120 de poziţii în cadrul programului de dezvoltare profesională Manager Trainee, prin care tinerii pot accesa poziţii de management.

Campania de recrutare, denumită „Oameni cu experienţe”, acoperă poziţiile disponibile: Crew Member (lucrător comercial), Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate).

„Peste 45% dintre colegii noştri fac parte din Generaţia Z, iar mulţi dintre aceştia se află la primul job. De aceea e important să fim atenţi la nevoile lor şi să menţinem deschis dialogul dintre noi. Iar ceea ce ne interesează atunci când ne uităm la un candidat este pasiunea lui, îndemânarea şi disponibilitatea pentru lucrul în echipă.”, a declarat Paul Drăgan, Director General McDonald’s România.

Pachetul salarial pentru un nou angajat variază în funcţie de poziţia ocupată şi de numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă în valoare de 30 de lei pe zi, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend şi bonusuri acordate în funcţie de rezultatele obţinute de restaurant. De asemenea, începând cu 1 aprilie, angajaţii din restaurante beneficiază de abonamente medicale şi servicii de telemedicină.

Astfel, pentru o normă de 8 ore, un Crew Member (lucrător comercial) poate ajunge la un pachet salarial de până la 3.200 de lei net, un Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate) poate obţine un venit de până la 3.500 de lei net, iar un Manager Trainee de până la 4.000 de lei net.

„Vrem ca tinerii să ştie că McDonald’s îi sprijină pentru a-şi atinge potenţialul, prin programe interne cum sunt Bursele McDonald’s, care răsplătesc rezultatele academice şi profesionale ale angajaţilor studenţi, sau Manager Trainee, un program accelerat de pregătire profesională în cadrul companiei”.

Joburile pot fi accesate de tineri de peste 16 ani, cu sau fără experienţă, cu studii medii sau care sunt în curs de finalizare a studiilor superioare.

Reţeaua McDonald’s, operată de Premier Restaurants România, include 96 de restaurante în 29 de oraşe, dintre care 50 restaurante cu McDrive şi 53 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.400 de angajaţi.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta şi România. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 ţări din Europa şi Africa de Nord, şi implicat în diverse operaţiuni din industria alimentară şi a ospitalităţii, retail, imobiliare, transport naval, inginerie şi tehnologie. Hili Ventures deţine parteneriate cu McDonald’s, Apple, Microsoft, precum şi cu multe alte branduri internaţionale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO