Companii

Mihai Marcu, MedLife: Avem câteva subsidiare care devin companii puternice la nivel naţional

Mihai  Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife:
Din punctul nostru de vedere, compania îşi mută centrul de greutate dinspre Bucureşti spre ţară.

Mihai Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife: Din punctul nostru de vedere, compania îşi mută centrul de greutate dinspre Bucureşti spre ţară.

Autor: Cristina Bellu

06.10.2015, 00:06 661
Piaţa de servicii medicale private reprezintă unul dintre cele mai dinamice domenii din economie din ultimii ani, marii jucători raportând anual creşteri ale cifrelor de afaceri după investiţii puternice în extinderea reţelelor.
 
„În următorii ani, putem vorbi de creşteri de 12%-14% pe piaţa seviciilor medicale. Anul acesta, în luna septembrie, se remarcă o creştere accelerată, cum nu s-a mai întâmplat din 2008. Creşterea organică a companiilor medicale a fost în jur de 20%. MedLife a deschis foarte multe centre în afara Bucureştiului. După această acoperire naţională, inevitabil ne vom orienta şi spre exterior“, a spus Mihai Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife, la evenimentul ZF Pharma Summit, organizat în septembrie de ZF. Familia Marcu este acţionar majoritar al MedLife.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO