Companii

Mihai Miron, investitor, spitalul Sfântul Constantin Braşov: Am investit 23 mil. euro în dublarea capacităţii. Spitalul dispune de 150 de paturi şi şase săli de operaţie

ZF Health&Pharma Summit'19

Mihai Miron, investitor, spitalul Sfântul Constantin...

Autor: Cristina Bellu

17.09.2019, 10:50 730

Spitalul privat Sf. Constantin din Braşov, controlat indirect de Mihai Miron, antreprenorul care deţine Ropharma, a finalizat investiţia de 23 milioane de euro în dublarea capacităţii până la 150 de paturi şi şase săli de operaţie, potrivit lui Mihai Miron.

"Am deschis noua locaţie a spitalului Sf. Constantin din Braşov în luna iulie în urma unei investiţii totale de 23 mil. euro făcută de Ropharma. Capacitatea spitalului este de 150 de paturi şi dispune de 6 săli de operaţie performante", a spus a spus Mihai Miron la ZF Health&Pharma Summit'19.

Alte declaraţii:

♦ Investiţia a venit ca o necesitate atât pentru că cererile pacienţilor erau foarte mari, dar şi datorită faptului că tot mai mulţi medici specializaţi afară au început să îşi dorească să revină în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO