NEPI: Avem bani, vrem să extindem Promenada Mall, dar nu primim avize

17 feb 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Dezvoltatorul imobiliar sud-african NEPI, care are pe piaţa locală proprietăţi în valoare de 1,8 miliarde de euro, reclamă pentru prima dată dificultatea obţinerii avizelor pentru construirea clădirii de birouri adiacente centrului comercial Promenada din zona de nord a Capitalei.

În raportul despre rezultatele financiare aferente anului trecut, publicat pe site-ul BVB, compania spune că lucrările se află în „întârzieri semnificative“.

„Procesul de obţinere a unor noi avize de zonare şi construcţie pentru extinderea spaţiilor de retail din Promenada Mall şi a clădirii integrate de birouri este încă în curs, înregistrând întârzieri semnificative“, se arată în raportul BVB.

Compania nu a anunţat până acum valoarea investiţiei pentru dezvoltarea de la Promenada, iar reprezentanţii companiei spun că „încă suntem în faza de planificare“.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.02.2017

 
Cuvinte cheie:
NEPI
, fond imobiliar
, extindere
, promenada mall
, cladire
, intarzieri
, birouri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide