Companii

O companie americană vrea să construiască patru fabrici de reciclare a anvelopelor

Autor: Mediafax

14.09.2010, 23:10 28

Compania americană Adama Technologies Corporation a anunţat căvrea să construiască patru fabrici de reciclare a anvelopelor înRomânia, în parteneriat cu mai mulţi investitori locali, putândatrage în acest scop fonduri de la Uniunea Europeană şi statulromân.

Adama Technologies a semnat o scrisoare de intenţie cuantreprenori locali din România pentru dezvoltarea reţelei defabrici de reciclare, care ar putea ajunge la venituri anuale depeste 100 de milioane de euro, se arată într-un comunicat alcompaniei. Prima fabrică ar putea fi deschisă anul următor, dupăcare vor fi înfiinţate alte trei astfel de facilităţi. AdamaTechnologies se aşteaptă la "ajutorul substanţial al UniuniiEuropene şi finanţare din partea statului român" pentruimplementarea proiectului. "Scrisoarea de intenţie pe care amsemnat-o este foarte importantă pentru noi. Cooperarea Adama cuRomânia şi Uniunea Europeană marchează un punct important înplanurile companiei de a-şi extinde portofoliul tehnologic şi de adeschide pieţe suplimentare", a afirmat directorul general al AdamaTechnologies, Aviram Malik.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO