Companii

O firmă de executive search dezvoltă traininguri pentru managerii din agrobusiness unde există o criză de competenţe

O firmă de executive search dezvoltă traininguri pentru...

Autor: Mihaela Pascari

14.10.2016, 00:02 393

Aproximativ 1.000 de întreprin­deri din zona de agrobusiness şi circa 5.000 de companii din sectorul alimentar care au câte un manager de talent se pot înscrie la cursurile unui program de dezvoltare profesională continuă de tip exe­cutive, dedicat profesioniştilor cu ex­perienţă în sectorul agroalimentar. Programul care poartă numele de Black Sea Agribusiness Executive Programme (BSAEP) va fi derulat la Bucureşti şi este organizat de firma de head hunting spe­cia­lizată pe zona de agribusiness Agxecu­tive România în colaborare cu ISA Franţa, (Institutul de învăţământ superior de cercetare şi expertiză).

„Programul se va desfăşura în două se­siuni pe an, cu un număr de aproxi­ma­tiv 25 de participanţi în fiecare dintre se­siuni, targetul fiind format din apro­xi­mativ 1.000 de întreprinderi în zona de agrobusiness şi aproximativ 5.000 de în­tre­prinderi în zona de food, com­panii în care există cel puţin câte un ma­nager de ta­lent care ar merita să be­ne­ficieze de for­ma­re“, a spus Loredana Voicu-Gîdea, busi­ness developer al progra­mului BSAEP.

Costul programului este de 3.500 de euro pentru un participant şi va fi asi­gu­rat de companiile în care aceştia lucrează.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO