Companii

O firmă românească va produce trei kilometri de balustrade pentru terenurile de tenis de la Roland Garros

Autor: Greta Bogdan

03.11.2016, 00:07 2033

Alu Design, o firmă specializată în servicii de proiectare în domeniul construcţiilor, care a lucrat la proiecte de biro­uri precum Charles de Gaulle Plaza, City Gate sau America House, va produce trei kilometri de balustradă pe care îi va ex­porta în Franţa, în cadrul planului de renovare a com­ple­xului care găzduieşte turneul de tenis Roland Garros.

„Timp de 17 ani am arătat că se poate ca o firmă româ­nească să aibă capacităţile necesare de a concura cu lumea în­treagă. Am făcut studii chiar şi în SUA, reuşind să vindem şi acolo din capacităţile noastre”, a spus la ZF Live Raluca Ursu, arhitect şi dezvoltator regional în cadrul Alu Design.

România are specialişti arhitecţi şi ingineri care pot con­cura pe oricare altă piaţă din lume, însă duce în continuare lip­să de o bună organizare pe şantiere, de aceea, pentru a ajun­ge la un anumit nivel calitativ al proiectelor, este nevoie de un control mai ridicat faţă de alte ţări, a mai spus Raluca Ursu.

Alu Design este o firmă cu capital 100% românesc, care şi-a început activitatea în 1999. Începând cu anul 2000, respectiv 2005, Alu Design şi-a concentrat activitatea şi pe pieţele externe, astfel că a executat proiecte în Franţa, Anglia, Germania, ulterior testând şi câteva pieţe mai „exotice” precum India, Arabia Saudită sau Kazahstan.

greta.bogdan@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO