Companii

Oana Iliescu se alatura lui Tim Wilkinson la conducerea DTZ

11.02.2009, 17:51 217

Oana Iliescu, fostul director al departamentului de retail al firmei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, a fost promovata pe pozitia de co-director executiv al firmei pe care o va conduce alaturi de britanicul Tim Wilkinson, care va ocupa o pozitie similara, a anuntat compania.
Iliescu este prezenta in firma de mai bine de patru ani, perioada in care a coordonat procesul de inchiriere a mai multor centre comerciale aflate in dezvoltare de catre companii precum Plaza Centers, Atrium Centers sau Immoeast.
Pozitia de director al departamentului de retail in cadrul DTZ Echinox va fi preluata de catre Aura Voiculescu.
DTZ Echinox a fost in ultimii ani constant intre primele cinci firme de consultanta imobiliara, firma realizand in 2007 venituri de 4,2 milioane de euro, cu un numar de 50 de angajati.
Printre cele mai importante proiecte in care DTZ Echinox ofera consultanta se numara ansamblul rezidential Monaco Towers din sudul Bucurestiului, parcul de afaceri Swan Office Park sau proiectele logistice dezvoltate de Cefin in Bucuresti si Arad.
Piata locala de consultanta imobiliara este dominata de firme straine, precum Colliers International, CB Richard Ellis sau Cushman & Wakefield si este evaluata la aproximativ 70 de milioane de euro.
DTZ este o companie britanica cu mai mult de 12.500 de angajati in cele 200 de birouri din 40 de tari in care este prezenta. In Romania DTZ a intrat in 2002, in parteneriat cu firma locala Echinox Consulting.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO