Companii

Oradea beneficiază de o nouă investiţie: Turism Felix, cea mai mare companie hotelieră din Bihor, deschide aqua parkul Venus, o investiţie de 14 milioane euro

Oradea beneficiază de o nouă investiţie: Turism Felix,...

Autor: Miruna Diaconu

17.08.2023, 09:00 2432

♦ Aqua parkul va fi deschis pe 19 august, după ce lucrările au durat circa doi ani ♦ Turism Felix administrează cinci hoteluri în staţiunea Băile Felix, dar şi ştrandul Apolo Felix.

Un nou aquapark se va deschide sâmbătă, 19 august, lângă Oradea, mai exact în staţiunea Băile 1 Mai, judeţul Bihor. După doi ani de lucrări, Turism Felix, cea mai mare companie hotelieră din Bihor, anunţă finanlizarea investiţiei de 14 milioane euro în aqua parkul Venus.

„Odată cu inaugurarea aqua park Venus stabilim o nouă destinaţie de vacanţă ce poate susţine dezvoltarea turismului intern. Pentru următorii ani, strategia noastră este să consolidăm pentru Turism Felix statutul de cel mai important operator în turismul balnear din România şi să creăm o sinergie între oferta de aici şi alte active importante pe care fondul le deţine în acest sector”, spune Radu Roşca, preşedinte executiv al Transilvania Investments.

Staţiunea Băile Felix a cunoscut o puternică dezvoltare în ultimii ani, odată cu investiţiile făcute în zonă, numărul de turişti a crescut constant. Mulţi dintre turişti fiind chiar orădeni, oraşul aflându-se la mai puţin de jumătate de oră de Băile Felix. Cu toate acestea, au început timid să apară şi străinii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO