Companii

Plasmaserv Metal Connection, furnizor de echipamente pentru sudare pentru şantierele navale, ţinteşte afaceri de 6,8 mil. euro, plus 15%

Plasmaserv Metal Connection, furnizor de echipamente...

Autor: Mirabela Tiron

21.03.2024, 16:24 74

Plasmaserv Metal Connection, furnizor de echipamente şi soluţii complete pentru sudare şi debitare, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 34 milioane de lei (6,8 milioane de euro), în creştere cu 15% faţă de anul anterior.Compania a fost fondată în 2005 de Tiberiu Vladimir Vărzar şi Csongor Andras Csegedi.

Strategia de dezvoltare a companiei se va concentra în acest an pe extinderea portofoliului de produse, prin încheierea de parteneriate cu noi furnizori şi pe consolidarea echipei de vânzări.

Anul 2023 a fost provocator şi atipic pentru piaţîn care operăm, dar pe o tendinţă de creştere. Astfel, veniturile companiei au înregistrat o creştere cu 15% faţă de 2022, iar investiţiile realizate au fost îndreptate către consolidarea echipei de vânzări şi introducerea de noi produse în portofoliu”, a spus Tiberiu Vladimir Vărzar, CEO şi cofondator al Plasmaserv Metal Connection. 

Anul trecut, afacerile Plasmasev Metal Connection au depăşit 29 milioane de lei (5,9 milioane de euro) ca urmare a investiţiilor realizate. Una dintre principalele direcţii strategice ale companiei pentru dezvoltare a fost consolidarea echipei de vânzări şi organizarea acesteia pe cinci zone: Vest, Centru, Est, Sud-Est (cu focus pe industria navală în judeţele Galaţi, Brăila, Tulcea, Constanţa) şi Sud-Vest (de la Bucureşti spre Turnul Severin).

Pentru 2024, intenţionăm să continuăm investiţiile începute, iar pe termen lung ne vom concentra pe extinderea pieţei, diversificarea portofoliului de produse şi creşterea calităţii şi productivităţii echipei noastre”, a declarat Csongor Andras Csegedi, cofondator al Plasmaserv Metal Connection.

Compania are în prezent 30 de angajaţşi deţine peste 2.000 de sortimente de produse. Partenerii strategici ai Plasmaserv sunt şantierele navale Vard Tulcea şi Brăila, Damen Galaţşi Mangalia, Severnav, şantierul Naval Orşova, dar şi contractori pentru industrii specializate precum Tehnostrade-UMB, Raal, Irum, Astra Rail, Maschio Gaspardo, Chambon, Peikko, Butan Grup.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO