Companii

Producătorul de ambalaje Electric: Anul viitor vrem să începem construcţia unei noi fabrici. „Am cumpărat un teren la ieşirea din Focşani, lângă autostrada Moldovei.“

Producătorul de ambalaje Electric: Anul viitor vrem să...

Autor: Mirabela Tiron

11.12.2023, 00:07 1230

Producătorul de ambalaje Electric din Focşani, deţinut de familia Buzăianu, va finaliza anul acesta cu afaceri peste 60 mil. lei, în creştere cu 12% faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

„Am cumpărat un teren de 30.000 mp la ieşirea din Focşani, lângă autostrada Moldovei. Anul viitor vrem să începem construirea unei noi fabrici. Vom produce saci menajeri, ambalaje flexibile“, a de­clarat pentru ZF Cosmin Buzăianu, acţionar al companiei Electric.

Investiţia în noua fabrică este estimată la 20 de milioane de euro.

Producătorul deţine o fabrică în Focşani, în care 160 de angajaţi operează peste 30 de linii de producţie, în care realizează sticle, flacoane, capace, folie termocon­tractibilă, sacoşe, pungi sau saci din materiale biodegradabile, dar şi matriţe în oţel sau aluminiu, prototipuri 3D la dimensiuni reale sau scanări 3D.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO