Companii

Producătorul de mobilier de baie Roca lucrează cu jumătate din foştii angajaţi ai Cesarom

Producătorul de mobilier de baie Roca lucrează cu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.01.2017, 18:26 888

Fabrica din Bucureşti a producătorului de obiecte sanitare şi mobilier de baie Roca a dus businessul grupului la 1,7 miliarde de euro în 2015, cel mai bun rezultat din 2007 până în prezent, având o creştere de 4,3% comparativ cu anul anterior. 

Compania Roca, activă în domeniul proiectării, producerii şi comercializării de obiecte sanitare, mobilier de baie, gresie şi ceramică, a intrat în România prin achiziţionarea fabricii Cesarom din Bucureşti şi a păstrat mai mult de jumătate din foştii angajaţi ai Cesarom. În total, grupul are peste 22.000 de angajaţi. Roca are pieţe de desfacere în 170 de ţări şi produce în 76 de fabrici din 20 de ţări, printre care şi România, iar anul acesta împlineşte 100 de ani de activitate.

Investiţiile grupului, la nivel international, in ultimul an s-au ridicat la 115 milioane de euro şi s-au îndreptat către construirea de noi fabrici şi extinderea capacităţii de producţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO