Antreprenori locali

Producătorul de utilaje agricole IRUM a investit 1,9 mil. euro în dezvoltarea fabricii din Reghin

4 dec 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de familia Oltean, a derulat în acest an investiţii de aproximativ 1,9 milioane de euro, în pro­iec­te de modernizare a atelierelor de lucru şi în pro­grame de cercetare şi dezvoltarea a produselor. În urma acestor in­vestiţii, compania a realizat în primele nouă luni o creş­tere de aproximativ 18% a capacităţii de producţie.

„În acest an am continuat modernizarea departa­men­telor de prelucrări mecanice, a atelierului de forjă şi a tur­nă­toriei. Totodată, am investit un milion de euro în pro­iec­te privind cercetarea şi dezvoltarea produselor noastre, atât în domeniul agricol, cât şi în cel forestier“, a declarat pen­tru ZF Transilvania Mircea Eugen Oltean, director general IRUM Reghin.

IRUM produce în fabrica din Reghin tractoare şi uti­laje TAF (Tractoare Articulate Forestiere), utilaje agri­co­le, încărcătoare, transportoare, echipamente pentru între­ţi­nerea drumurilor forestiere, însă realizează şi piesele afe­rente acestora. 15% din producţia de uti­la­je de la Reghin merge la export, partenerii de afaceri fiind diverse firme de exploatare forestieră din Spa­nia şi Bulgaria, dar şi producători de utilaje din Ger­ma­nia, Franţa şi Italia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.12.2017

 
Cuvinte cheie:
utilaje agricole
, IRUM
, producator
, fabrica
, Reghin
, modernizare
, productie
, tractoare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide